Iedereen heeft een geweten in zich, de Heilige Geest.
Deze laat je duidelijk weten of je de juiste kant op gaat, of het juiste doet.
Vooral als je iets gedaan hebt wat niet zo netjes was, zal je geweten spreken, door woorden of een gevoel in je waarmee je merkt dat je dat beter niet had kunnen doen.
Ook kan het zijn dat je erdoor gewaarschuwd wordt.

Het is dus belangrijk om hier naar te luisteren, het is Christus in ons die ons de weg wil wijzen en ons op het goeie pad wil houden. Wij zijn allemaal zelf verantwoordelijk voor onze gedachtes, woorden en daden.
Als we bereid zijn om deze verantwoordelijkheid op ons te nemen, en er wat mee te doen, kan er veel veranderen in jezelf.

Christus wil je hierbij graag behulpzaam zijn want dan zal alles veel gemakkelijker gaan en Hij geeft je inzicht hoe je alles anders kunt doen, als je het maar toelaat. Maak contact met Christus in je en geef Hem jouw leven volledig in Zijn handen. Hij zorgt dan voor je en je bent dan altijd veilig.

Moeder Maria