Het voorbeeld zijn als Christus is een behoorlijke taak, wat vraagt om grote verantwoordelijkheid, standvastigheid, geloof en vertrouwen, eenheidsgevoel en volwassen gedrag. Dit voorbeeld te zijn in je gezin, familie en je omgeving is een hele opgave.

 

Om onwankelbaar in het Christuslicht te kunnen blijven staan, wat er ook om je heen gebeurt, wat ze ook tegen je doen of met je doen. Als jij in Christus blijft geloven en vertrouwen en in Zijn licht blijft, kan je niets overkomen. Je bent alleen maar geest en licht in Christus als Christus.

 
Door dit te zijn straalt het Christuslicht door je heen en kan Christus door jou heen werken, om zo iedereen in jouw omgeving aan te raken met Zijn grote Genade, Liefde en Vrede. Zeker in deze tijd geliefden, zijn jullie lichten hard nodig.

Dit samen te doen in grote EENHEID met ons produceert een groot en krachtig lichtveld dat bestand is tegen iedere duisternis.
 

Moeder Maria