Je mag ook liefde en geduld met jezelf hebben in je ontwikkelingsproces. Alles gaat en gebeurt zoals het voor jouw ziel en ontwikkeling nodig is, als jij je hebt overgedragen aan Christus. Hij kent jou heel goed en weet precies wat jouw ziel nodig heeft. Daarbij heeft Hij oneindig veel geduld met je en zal je met al Zijn liefde ondersteunen bij alles in je leven, als je Hem dat hebt toevertrouwd.

Christus stuurt alles op je pad wat nodig is voor jou om te leren en je te ontwikkelen, zodat het in jou ook steeds lichter mag worden. Dit is voor iedereen anders en ook iedereen mag dat op z’n eigen tempo doen. Christus helpt je al het oude los te laten en je nieuwe pad te lopen.

Het pad wat regelrecht naar Hem toe leidt, zodat je thuis kan komen bij Hem. Iedereen gaat vroeg of laat naar huis in Christus, wanneer de ziel er bereid toe is. Christus weet voor iedereen wanneer het z’n tijd is om thuis te komen. Daarbij leert Hij je hoe je steeds lichter kunt worden en uiteindelijk als Hem kunt zijn en mee mag helpen om alles en iedereen te verlossen.

Moeder Maria