Iedere dag krijg je de keuze om voor Christus te kiezen of dat je voor de ac kiest. Zodra als je al wakker bent weet je goed wat de gevolgen kunnen zijn van je keuze. Je kunt niet van beide een beetje doen.

Kies je voor Christus dan ben je in Zijn handen veilig wat er ook om je heen gebeurt, mits je met 2 benen 100 % voor Christus kiest. Degene die het pad naar Christus al lopen beseffen dit. Ze weten ook dat de tijd begint te dringen hoe verder we de eindtijd in gaan, om de echte keuze te maken.

Later krijg je er de kans niet meer zo goed voor omdat er steeds meer chaos komt om je heen, dan is het juist belangrijk om in de stilte bij Christus te zijn. en te blijven. Anders wordt je meegezogen de andere kant op, de duisternis in. Het is ieders vrije wil welke keuze ze maken.

Moeder Maria