Door iedere dag jezelf te observeren of je nog gedachtes, emoties en gevoelens hebt, dan weet je precies waar je op dat moment staat. Zo lang je nog veel met je gedachten, emoties en gevoelens bezig bent en ermee en erop reageert, ben je nog steeds in het spel van god in jezelf bezig.

Alleen door de god in jezelf met liefde los te laten en je tot Christus te keren, kun je uit dit spel stappen van god en zal je merken dat het steeds stiller wordt in jezelf en dat je ook steeds meer in de ontspanning komt en kunt blijven. Dan maak je meer contact met de Christus in jezelf die ervoor zorgt dat je steeds stiller wordt en in de ontspanning kunt komen.

Hierdoor stap je steeds verder van de Titanic van god af om steeds meer op de Ark van Christus te gaan staan.
Dit in groot geloof en vertrouwen in Christus zodat je volledig met 2 benen op Zijn Ark staat en kunt blijven staan. Dit kan voor velen een grote uitdaging zijn, maar het is in deze tijd je enige veilige weg naar huis.

Moeder Maria