Velen zijn geroepen in deze tijd om te ontwaken. Iedereen in de Lichtfamilie heeft hier gehoor aan gegeven om weer de weg naar huis terug te vinden en voor te doen aan degene die na jullie komen, maar ook jullie gezinnen en families. Het is een grote en belangrijke stap waartoe je dan besloten hebt.

Je ziel weet dit en zal verheugd zijn dat je de stap hebt durven zetten. Zodat je leert om alles los te laten, op te ruimen in jezelf zodat er plaats gemaakt wordt voor het Licht in jezelf. Door al die stappen te doorlopen groei je in je bewustzijn en ga je anders tegen je leven en de dingen om je heen aan kijken. Je krijgt hele andere inzichten in je leven, waardoor je vanzelf wilt veranderen om ook naar het Licht te kunnen groeien en erna het mooie Lichtwerk te mogen verrichten.

Hiervan profiteert iedereen om je heen, want je zult zien dat als jij Lichter wordt, dat het om je heen ook verandert. Je begint dan het voorbeeld te zijn voor je omgeving. Je laat dan zien dat je 100% voor Christus kiest, de enige weg naar huis. Samen met Hem die weg gaan geeft je de zekerheid dat je er ook aan komt. Want alleen Christus is de Weg, de Waarheid en het Leven.

Moeder Maria