Als je de stap naar volwassenheid wilt zetten betekent het dat je dit serieus en vastberaden doet. Volwassen zijn betekent ook dat je verantwoording durft te nemen niet alleen voor je eigen leven, maar ook voor de taken die op jou wachten. Door dit samen met Christus te doen, gaat het veel gemakkelijker en vloeiender, Christus stroomt dan door jou heen.

Christus wil jou met alles helpen, als je het maar serieus meent en het ook echt wilt. Dan zal Hij je ondersteunen om op een mooie manier volwassen te worden en daardoor krachtig in je licht komt te staan. Je door Hem laten leiden waar je nodig bent.

Iedereen heeft z’n eigen talenten en Christus weet deze precies te benutten waar het nodig is. We zijn allemaal verschillend, maar het past allemaal perfect in elkaar en zo kunnen we met elkaar als een Eenheid samen werken en stralen in Een groot Licht met Christus.

Moeder Maria