Waardevolle spullen van de stof stellen in de geest niets voor. De mensen verzamelen van alles en kopen dingen die in hun ogen waardevol zijn, in de stof is dit zo. Het is echter alles illusie en zal vergaan., het enige waardevolle is alleen in de Geest te vinden.

Want alleen je geestelijke ontwikkeling heeft waarde voor jezelf omdat je daar geestelijk van kunt groeien en daardoor steeds meer licht gaat produceren. Christus kijkt ook alleen daar naar want voor Hem bestaat de stof en de tijd niet, voor Hem bestaat alleen maar de Geest, die Hij is.

Door ons te ontwikkelen en te ontwaken in ons zelf, kunnen wij de stof en de tijd in ons ook steeds beter los laten en is het voor ons ook alleen een illusie. Onze geestelijke groei is veel belangrijker want hiermee lopen we het pad naar Christus, naar huis. Door steeds Lichter te worden en verder te ontwikkelen kunnen we als Christus worden en zijn en stralen.

Moeder Maria