Iedereen heeft meerdere levens hier op aarde doorgebracht of ze zich daarvan bewust zijn of niet. In al die levens heb je ervaringen op gedaan en mogen leren. Dat neem je steeds weer mee naar een volgend leven, ook de minder leuke ervaringen, waar je in dit leven last van kunt hebben.

Ook heb je met vele mensen samen geleefd, dit kan je soms merken als je iemand tegenkomt die je eigenlijk niet kent in dit leven, maar je innerlijk weet je dat je diegene al lang kent. Dit kan ook zo zijn met plaatsen waar je komt. Ook zijn er mensen en zelf kinderen die al vroeg bijzondere talenten hebben, dat kan ook uit een vorig leven komen.

Wij zijn met z’n allen op weg naar Christus, waar dat alles niet bestaat in de Geest. Als we zoals Christus worden en zijn, zijn we uit deze schepping gestapt, de schepping van god, waar incarnatie bij hoort. Dan kunnen wij rechtstreeks naar huis, naar Christus.

Moeder Maria