Jullie leven nu in een bijzonder uitdagende tijd, waarin iedereen de kans krijgt om te ontwaken en naar huis te gaan. Dit is een grote kans, voor diegene die al wakker zijn en weten wat deze tijd betekent. Deze grote kans is er voor iedereen, als ze ervoor willen kiezen. Want iedereen staat straks voor de keuze welke kant ze op willen.

Er zijn nog veel mensen onwetend en hebben niet in de gaten dat de tijd die geweest is nooit meer terugkomt en dat dit zich ook niet herstelt. De tijd houdt op te bestaan, ook de hele schepping van god. Alleen de Geest blijft over die Christus is. Dan is het belangrijk om met Christus verbonden te zijn iedere seconde van de dag en Hem te geloven en te vertrouwen.

Door de weg naar Christus te gaan, kun je naar huis gaan, waar je ooit vandaan bent gekomen. Waar de grote Eenheid, Rust, Liefde, Stilte, Overvloed, Vrede, en Vreugde is en de grote Genade van Christus mag ontvangen. Als je daar graag weer naar terug wilt, is de weg naar Christus de enige weg.

Moeder Maria