Geloven en vertrouwen in Christus is zeer belangrijk. Daarna is het geloven en vertrouwen in jezelf ook belangrijk als je het pad naar Christus loopt en je steeds lichter en steeds meer als Christus begint te worden of al bent. Dat is een heel proces en je mag je ook bewust zijn van je groei en je Licht. Geef daarom al je twijfel maar aan Christus en laat het los.

Want als jij serieus het pad naar Christus loopt, zal je groeien in bewustzijn en in je Licht. Door liefdevol dienstbaar te zijn aan je medemens en door Lichtwerk te doen kun je groeien. Dan is het ook belangrijk om je zoals Christus te gedragen, Genadig, Onvoorwaardelijk Liefdevol, Vredig en Geduldig in alle situaties en omstandigheden.

Daarbij komt om Eenheidsbewust, Betrouwbaar, Onwankelbaar, Standvastig constant te zijn. Maar ook om een Volwassen, Verantwoordelijk, Voorbeeld te zijn. Dat is een hele klus, maar als je echt de weg naar Christus wilt lopen en wilt worden als Hem zal je dat lukken om zo te zijn.

Moeder Maria