Gedachten hebben krachten zoals jullie vast al vaker in jullie leven ervaren hebben. Door die gedachten heb je steeds je leven beïnvloed hoe het geworden is. God speelt graag met je gedachten, gevoelens en emoties door jou heen, want het is zijn spel waar je dan in zit.

Totdat je dit te weten komt en jij je met Christus verbindt en Hem jouw leven geeft in Zijn handen. Hij laat jou inzien dat god met jou gespeeld heeft je hele leven en jou gevangen heeft gehouden in ruimte (lichaam) en tijd (ziel).

Nu dat je Christus weer hebt leren kennen weet je dat je uit die gevangenis kunt stappen en jij je vrijheid weer terug mag krijgen na zo’n lange tijd gevangen te zijn geweest. Want Christus is alleen Geest, de Heilige Geest in al het leven. Bij Hem is alleen Genade, Liefde, Vrede, Vrijheid, het echte Leven en Vreugde te vinden.
Daar ben je weer thuis waar je lang geleden bent weggegaan, Welkom Thuis!

Moeder Maria