Iedereen die in het begin het pad naar Christus loopt, doet dat met vallen en opstaan. Steeds weer mag je het opnieuw proberen, want Christus heeft heel veel geduld met je en zal je helpen weer op te staan en Hij zal je ondersteunen op je weg. Je staat er niet allen voor, Hij is altijd aan je zijde en weet precies wat je nodig hebt.

Daardoor wordt het hobbelige pad wat meer begaanbaar voor je. Stap voor stap loop je dan aan de Hand van Christus de weg naar huis, waar de verlossing en de heerlijkheid op je wacht.

Door te geloven en vertrouwen in Christus dat Hij altijd bij je is en jou met ondersteunt, zal je je gedragen voelen op je pad. Door te groeien in bewustzijn, en je op te schonen, ga je steeds meer Licht uitstralen om uiteindelijk zoals Christus te worden en te zijn en mede verlosser te zijn in de eindtijd.

Moeder Maria,