Zolang je wereldse dingen nog belangrijk vindt, sta je nog met een been op de Titanic, die de wereld is, en een been op de Ark van Christus. Dat wordt lastig voor je want de Titanic gaat zinken, al het wereldse, aardse en hemelse gaat voorbij. Alleen de Geest van Christus blijft over, die het echte Leven is.

Als je op de Ark van Christus wilt staan, zal je er met 2 benen op moeten gaan staan en 100 % voor Christus kiezen.
Je mag zelf kiezen waar je wilt zijn. Het is niet aan te raden om met de Titanic mee ten onder te gaan. Iedereen krijgt de kans om op de Ark van Christus te zijn. Iedereen mag kiezen welke kant hij/zij op wil gaan.

Degene die wakker zijn, weten wat er komen gaat als god door blijft gaan met zijn spel van openbaringen uit de Bijbel. Dan is het heel verstandig om alleen voor Christus te kiezen en uit al deze ellende verlost te worden. Christus wil graag iedereen mee naar huis nemen.

Moeder Maria