Als je levensvreugde ervaart en in ontspannen rust, stilte en vrede bent, dan weet je zeker dat je met Christus verbonden bent. Want alleen bij Hem kun je dat vinden. Als je chaos, angst, twijfel en onrust ervaart, ben je niet met Christus verbonden. Hieraan kan je jezelf goed toetsen waar je voor kiest.

Steeds weer opnieuw zal je ook door de buitenwereld afgeleid en misleid worden om je uit je rust en Licht te halen.
Dit gaat vaak op een slinkse manier zodat je het eerst niet in de gaten hebt. Ook god kan behoorlijk door jou heen spelen met gedachten, gevoelens en emoties.

Ook hiervoor mag je ook op je hoede zijn, want god wil jou in zijn spel houden. Als jij geheel voor Christus kiest, heeft god geen vat meer op je, want dan ben je in het beschermende Licht van Christus. Wees daarom iedere dag weer alert en kies alleen voor Christus.

Moeder Maria