Iedereen zit in z’n eigen laag van bewustzijn en ervaart in z’n leven waar hij/zij zich van bewust is. Velen beseffen dit nog niet en dat het juist belangrijk is om geestelijk in bewustzijn te groeien. Het is niet belangrijk wat je in je leven bereikt hebt op stoffelijk niveau, de geestelijke ontwikkeling is veel belangrijker.

Als je na dit leven aan gene zijde komt, heb je niets aan je stoffelijke status, goederen,en hoe geleerd je bent. Wel heb je in de stoffelijke wereld mogen leren wat het leven op aarde is en ben je door vallen en opstaan wijzer geworden. Dit zijn ervaringen die je bij je geestelijke ontwikkeling helpen.

Als jij je geestelijk gaat ontwikkelen ben je begonnen de weg naar huis te lopen, naar Christus. Dit om je geestelijk zover te ontwikkelen om uiteindelijk zoals Christus te worden.

Moeder Maria