Echte gezondheid is alleen bij Christus te vinden, voor Christus ben je heel en gezond. Alleen in de illusie wereld is dat anders, omdat we daar geloven dat we een lichaam zijn. Dit zijn we niet, het is maar een omhulsel, een soort ‘ruimtepak’ om hier op aarde te kunnen leven.

Het lichaam kan ook niet echt ziek zijn, de oorzaak komt allemaal uit je ziel. Je ziel heeft van alles opgeslagen uit dit en vorige levens, dit kunnen ook trauma’s zijn. Hierdoor raak je uit je evenwicht, uit de levensstroom die Christus is, dit veroorzaakt ziekten.

Door samen met Christus in je ziel op te ruimen en de trauma’s op te lossen, wordt je bevrijd en verlost en kan je weer heel en genezen zijn. Daardoor wordt je lichter en kunt gaan stralen. Je hebt dan weer levensmoed en ervaart iedere dag weer vreugde in je leven.

Moeder Maria