Hoe roeriger, onrustiger en angstiger het in de wereld om jullie heen wordt, des te meer is het belangrijk om volledig op Christus afgestemd en in Zijn Licht te zijn. Blijf uit de chaos en angst en ga steeds weer terug naar binnen in je, naar de ontspannen rust en stilte. Op deze manier blijf je stevig in het Licht staan en kan je voor iedereen om je heen een steun, Licht en rust pilaar zijn, wat ze allemaal nodig hebben de komende tijd.

Want velen weten nog niet de uitweg uit al die chaos en angst. Jullie geliefden weten dit wel en kunnen het mooie stralende voorbeeld zijn voor iedereen om jullie heen. Blijf allemaal in de grote Eenheid bij Christus, dan zijn jullie altijd beschermd en vinden jullie de rust en wijsheid in jullie zelf en weten hoe te handelen in alle situaties, want het is Christus die door jullie heen werkt en straalt als jullie het toelaten.

Moeder Maria