Gaandeweg zullen steeds meer mensen ontwaken, ze zien dat wat er om hun heen gebeurt niet klopt en dat het vaak tegenstrijdig is. Ze komen er tegen in opstand, maar begrijpen nog niet dat strijden niet de juiste oplossing is. En dat dit juist de bedoeling is zodat er nog meer onrust ontstaat.

Tot nu toe gaat god nog door met zijn spel van openbaringen. Alleen als je in Christus bent, kan je hier uitstappen. Hij is de enige ware weg van het leven en onze grote verlosser. Alleen door zoals Christus te zijn en te doen, stap je uit de schepping van god wat een illusie is en ben je in de Geest bij Christus en als Christus.

Dan ervaar je alleen maar Genade, Liefde, Licht, Rust en Stilte. De onrust en angst die er is in de wereld kan je dan niet meer raken. Dus loop je weg naar Christus zonder om te kijken en loop Zijn Lichthuis binnen.

Moeder Maria