De voorbereidingen voor belangrijke Lichtprojecten zijn in volle gang. Grote Lichtmissies komen er aan om vele plekken te verlichten en weer vele zielen te bevrijden. Hiervoor is het nodig dat je zeer stevig in je Licht staat en een heel groot Geloof en Vertrouwen hebt in Christus.

Bij deze Missies kun jij je het niet veroorloven om te wankelen, maar is het nodig om krachtig en standvastig in je Licht te staan en samen met Christus te stralen. Geliefden, jullie weten inmiddels hoe belangrijk dit is en wat er allemaal vanaf hangt.

Julie alle hebben hier naartoe gewerkt om klaar te zijn om dit grote Lichtwerk aan te kunnen. Daarbij worden jullie ondersteund door vele nonnen, broeders, soldaten en engelen en natuurlijk zijn Wij constant aan jullie zijde. Wij zijn zeer dankbaar dat jullie deze taken op jullie nemen.

Moeder Maria