Als je naar je Geweten luistert en doet wat er gezegd wordt, laat jij je leiden door Christus. Want evenals de Heilige Geest is het Geweten de stem van Christus in je. Het laat je meteen weten wanneer je de verkeerde kant op wilt gaan en vraagt je of dat wel verstandig of handig is als je dat doet. Doe je het dan toch, zijn de gevolgen ook voor jezelf, want je was gewaarschuwd.

Daarom is het toch maar verstandig om naar die stem in je hart te luisteren, deze wil je alleen maar weer op de weg naar Christus sturen. Christus leidt je naar die plekken en mensen, die nodig zijn voor jouw groei en ontwikkeling.
Hiervan mag je leren en ervaren zodat je in de Geest kunt groeien naar het Licht van Christus.

De Heilige Geest die al vanaf je geboorte in je woont stuurt je, maar je was vergeten dat die in je woont. Om nu daar weer contact mee te maken iedere dag brengt je weer naar het goede pad, de weg naar huis bij Christus.

Moeder Maria