Als je de weg naar Christus loopt kan deze smal, steil en hobbelig zijn, het is geen brede gladde weg. Door hem te lopen, kom je je eigen hobbels tegen waar je overheen mag stappen. Want als je je aan Christus hebt overgedragen, breng je dit alles naar Hem, waarna Hij je hele vracht van je afneemt, ook je hobbels en alles wat ermee te maken heeft.

Dit kan van alles zijn uit dit, maar ook uit vorige levens. Je ik ( ego ) loslaten is ook niet zo gemakkelijk, want we hebben ons er alle levens door laten sturen. Dat is eigenlijk de god in ons, als je de weg naar Christus loopt zal god dat niet zo fijn vinden en je willen tegenhouden, want je bent een onderdeel van zijn spel. Voor jou betekent dat bevrijding uit de gevangenis van ruimte en tijd en mag je met Christus mee naar huis.

Moeder Maria