Grote veranderingen zijn aankomende in de wereld. Veranderingen die voor de onwetenden niet leuk zullen zijn. Het is zeer raadzaam om zeker de komende tijd nog steviger in je Licht te gaan staan en Echt voor Christus te kiezen.

Want alleen op Zijn Ark ben je veilig en beschermd. Zoals jullie weten gaat de wereldse Titanic ten onder. Door jullie mooie Lichten uit te stralen en het voorbeeld te zijn, zullen nog vele onwetenden kunnen ontwaken en ook naar huis kunnen gaan.

Christus heeft de Genade aan iedereen beloofd en zal dit ook waar maken. Het is aan een ieder of hij/ zij dit wil geloven, geloven dat Christus alleen maar Genade, Onvoorwaardelijk Liefde, Vrede en Geduld is. Hij zal nooit oordelen of straffen, dat is alleen van god. Christus IS alleen maar, Zijn grote Liefde omvat al het leven.

Moeder Maria