Als je in de stress bent, kan de Levensstroom van Christus niet door jou heen stromen. Dan kan het zijn dat je last krijgt van blokkades, die weer zorgen voor lichamelijke klachten. Door je te leren ontspannen kan het Leven weer door je heen stromen, waardoor je gezondheid weer toe kan nemen.

Soms heb je het niet in de gaten als je ziek bent of lichamelijke klachten hebt, dat weer ontspannen de sleutel kan zijn naar gezondheid. Daarbij komt dat nu in de wereld de mensen erg bang gemaakt worden, wat ook zeker tot blokkades leidt, waardoor het immuunsysteem verzwakt omdat de mensen dan verkrampen door de angst.

Christus is in dit alles de grote oplossing en Verlosser. Door op Hem afgestemd te zijn en met Hem Zijn weg te lopen, kan je in rust, ontspanning en stilte zijn, ook al is er om je heen zoveel onrust en angst. Als je volledig voor Christus kiest, stap je uit de ruimte en tijd en ben je in de Geest in Christus, waar dat alles niet bestaat.
Daar is alleen maar Rust, Vrede, Liefde, Licht en Eenheid. Waar wacht je nog op? Aan jou de keuze.

Moeder Maria