Alleen als je bij Christus bent, zal je de ware Vrijheid ervaren die nergens anders te vinden is. Want bij god zit je gevangen in ruimte en tijd, lichaam en ziel, in zijn schepping. Constant draai je dan je rondjes in de 8 om na een incarnatie weer in het spel van god een nieuw rondje te gaan. Dit spel van god kan alleen maar stoppen als jij ervoor kiest om midden in die 8 eruit te stappen, want daar is Christus. God zal dat niet leuk vinden als hij weer een spelletje kwijt raakt, want hij wil met iedereen blijven spelen.

Hij zal er ook al het mogelijke aan doen om jou in zijn spel te houden. Als jij als Christus bent en standvastig en betrouwbaar bent, en je zoals Hem gedraagt, heeft god geen kans meer om je te beïnvloeden, want je bent dan in het Licht van Christus. Als je zelf als Christus bent geworden, kan hij je niet meer bereiken, want dan ben je dat grote Genade Licht wat dan door god heen straalt en hij niets meer met je kan doen. Samen met Christus mogen we er alles aan doen om ook god uit zijn eigen ellende te verlossen,

Moeder Maria