Als je Christus toe laat in jouw hart en Hem in je leven laat komen, zal je Zijn grote Liefde door je heen voelen in je hart. Die grote Genadige Liefde die je zal verwarmen en omarmen als een warme deken. Als je je leven geheel in Zijn handen legt, komen er situaties en mensen op je pad die jou zullen verder helpen, zodat je kunt groeien in je Licht.

Door de ervaringen die je dan opdoet, leer je om anders met alles om te gaan en krijg je inzichten en zal je weten wat de zuivere Waarheid is. Christus Is die zuivere Waarheid en zeker ook Zijn zuivere Woord wat we mogen leren te begrijpen en verkondigen aan degene om ons heen die het willen horen. Dan ga je inzien dat de wereld waar we in leven niet de waarheid is, waar leugens, onrust, angst en verwarring heersen. Bij Christus is alleen Rust, Liefde, Vrede en Vreugde te vinden.

Moeder Maria