Ook al is het nog zo roerig en onrustig om je heen, ga er niet in mee maar verbindt je weer in je hart met Christus. Daar raakt al die onrust , angst, en onzekerheid je niet, als je tenminste geloof en vertrouwen hebt in Christus.

Door je steeds weer op Christus af te stemmen, blijf je in Zijn Licht. Dan ben je kalm, ontspannen en stil, je bent dan in het oog van de storm. Als je een voet uit dat midden zet, wordt je weer in de storm meegezogen. Dit is hetzelfde als je bij Christus op Zijn Ark staat.

Zet je dan weer een voet op de Titanic, die de wereld is, ga je mee als de Titanic gaat zinken. Dus mag je heel goed beseffen waar je wilt zijn. Bij Christus ben je veilig, in vrijheid, vreugde en geborgenheid, want Christus leeft in ons allen.

Kies je ermee ten onder te gaan met de Titanic, zal dat niet zo fijn voelen, je wordt dan letterlijk en figuurlijk naar beneden gezogen de diepte duisternis in. Waar kies jij voor?

Moeder Maria