Als je als Christus bent, ben je buiten Genadig, Onvoorwaardelijk Liefdevol en Vredig ook heel geduldig.
Niet alleen geduldig met jezelf, maar zeker ook met de medemensen om je heen. Zeker met de onwetenden mag je veel geduld hebben en hun steeds weer opnieuw hun vragen beantwoorden en alles uitleggen.

Door in je gedrag voor te doen hoe het is om als Christus te zijn, zal hun dat gaan opvallen. Zeker in deze eindtijd waarin iedereen angstig gemaakt wordt en daardoor hun toekomst onzeker gaan zien. Ze zullen zich gaan afvragen hoe het kan dat jij zo rustig blijft en zonder angst bent. Dan zullen ze aan je gaan vragen hoe dat kan.

Daardoor zetten zij zich open om de Waarheid te mogen ontvangen en gaan ze inzien dat ze belogen en bedrogen worden en bewust bang gemaakt worden. Door hun het Ware verhaal te vertellen en kennis te laten maken met Christus, worden ook hun in hun hart aangeraakt door de Genade van Christus. Langzaam kan dan ook hun hart weer open gaan voor Christus.

Moeder Maria