Door weer te leren om liefdevol naar jezelf te zijn en ook jezelf leert liefhebben, zal er een hoop helen in jezelf. Want iedereen kent wel het zelfverwijt, schuldig voelen en niet goed genoeg zijn. Nu weten wij dat dit ook allemaal spelletjes van god in ons zijn die hij via onze emoties, gevoelens en gedachten met ons speelt.

Als wij god in onszelf met liefde kunnen loslaten en volledig kiezen voor de Christus in ons, zal hij steeds minder invloed op ons kunnen uitoefenen, waardoor hij ook mag oplossen in die Liefde van Christus in ons. Want de Liefde van Christus is Genadige Liefde, die Hij ook aan de god in ons geeft.

God weet niet meer wat die Liefde van Christus is en weet ook niet meer hoe dat voelt. God is heel erg eenzaam en heeft eigenlijk juist die Genadige Liefde van Christus nodig. God kan dat alles van Christus ontvangen als hij zijn hart weer opent voor Christus

Moeder Maria