Alleen door in ontspannen rust en stilte te zijn, is het mogelijk om goed verbonden te blijven met en in Christus. Laat je je verleiden door de wereld om je heen, ga je mee in de stroom van onrust, angst, twijfel, onzekerheid, ziekte etc. Dan ben je in de storm gestapt die je meezuigt de ellende in.

Daarom is het zo ontzettend belangrijk om nu in deze tijd 100% voor Christus te kiezen, want Hij is de enige uitweg uit al die ellende. Alleen jijzelf kunt dit doen door met 2 benen op de Ark van Christus te gaan staan en daar standvastig in vol geloof en vertrouwen te blijven staan.

Dit doe je niet alleen voor jezelf, maar ook voor je man, vrouw, kinderen, kleinkinderen, familie en vrienden. Want als jij in dat Licht van Christus kunt blijven, ook al stormt het om je heen, zijn hun ook allemaal veilig bij Christus in Zijn armen.

Moeder Maria