Vele woorden worden gesproken, vele gedachten gedacht. Als je erop gaat letten wat je denkt en wie er door jou heen denkt, begin je alert te worden. Want het is god die door jou gedachten, gevoelens en emoties stuurt en jou wil laten geloven dat het van jou is.

Zodra als je het pad naar Christus loopt en je uitgelegd krijgt wat de echte Waarheid is, ga je dat ook inzien. Want de echte Waarheid is van Christus en als je met Christus verbonden bent, is er geen gebabbel meer in je hoofd, maar is er rust en stilte.

Alleen als je volledig voor Christus kiest, kan god niet meer door jou heen spelen en wordt het steeds stiller en rustiger in jezelf. Door die rust en stilte kun je de stem van Christus, die de Heilige Geest is in jou, eveneens je geweten, beter horen en kan jij je daardoor laten leiden.

Moeder Maria