Wanneer mensen in hun dagelijks leven bezig zijn, weten ze niet op wie ze afgestemd zijn, op Christus of op god.
Dit komt omdat ze nog totaal onwetend zijn en daarom ook het verschil niet weten. Ze leven hun leven en denken dat het normaal is zoals het gaat en ze zijn zich niet bewust dat er ook een andere weg is.

Totdat ze gaan ontwaken en in gaan zien dat er een heel groot verschil is. In het begin zal het een beetje moeilijk zijn om in te zien wat god met ons allemaal doet, want we hebben geleerd dat god liefdevol en almachtig is, maar ook oordeelt.

Als je de Waarheid komt te weten kan dat als een soort shock aanvoelen want het hele verhaal van god valt dan in duigen. Want alleen Christus is de Waarheid, de Weg en het echte Leven. Christus is Genadig, Onvoorwaardelijk Liefdevol, Vredig en Geduldig, een echte Liefhebbende Vader die Echt van alles en iedereen houdt.

Moeder Maria