Iedere dag is weer een nieuwe uitdaging om in je Licht te blijven wat er ook om je heen gebeurt. En ook iedere dag zal er geprobeerd worden om je uit het Licht te halen en je weer terug de wereld in te trekken door verleidingen en afleidingen.

Alleen als je er serieus voor kiest om het pad naar Christus te lopen, zal je steeds beter de verleidingen kunnen weerstaan en steeds steviger in je Licht komen te staan. Door je iedere keer weer op Christus af te stemmen kan je oefenen om steeds langer verbonden te kunnen zijn en blijven.

Dan wordt het steeds stiller in jou en krijgt god steeds minder kans om met jou te spelen via gedachten, gevoelens en emoties. Alleen al die stilte voelt al als een verlossing, als er geen gebabbel meer in je hoofd is. Daarom geliefden, blijf steeds in jullie Licht staan, jullie zijn allemaal hard nodig in deze tijd om mede verlosser te worden samen met Christus.

Moeder Maria