De veranderingen vinden nu op grote schaal plaats in de wereld. Veranderingen waar vele niet op voorbereid waren.
Daarom raken veel mensen in de angst, paniek, stress, onzekerheid en zorgen. Velen weten ook niet dat we in de eindtijd leven en wat dit te betekenen heeft. Velen zijn ook vergeten dat er Christus is en altijd is geweest en IN hun leeft.

god heeft ook hier de sluiers voorgehangen om iedereen bij Christus weg te houden. Zeker in deze tijd is het belangrijk dat mensen weten wie Christus is en dat Hij nu snel IN iedereen gaat terug komen. Alle mensen worden hier vanaf gehouden door allerlei gebeurtenissen in de wereld waardoor ze afgeleid worden van dat Grote Mooie wat ons te wachten staat.

god weet dat als alle mensen weer weten wie Christus is en ze Zijn weg volgen, dat zijn spel is afgelopen en alle mensen als ze dat willen naar huis kunnen gaan. Dit geldt ook voor god als hij daarvoor wil kiezen en eindelijk stopt met spelen. Dan zijn god en al zijn schepselen en de schepping in 0 seconden verlost.

Moeder Maria