De Genade van Christus is enorm groot en omvat al het leven. Al het leven is er in opgenomen, want in al het leven is Christus aanwezig. De Genade van Christus is de grootste Liefde die er is en Christus schenkt dit aan alles en iedereen.

Wij die het pad naar Christus lopen, leren stap voor stap om als Christus te worden. Met vallen en opstaan lopen we het pad waar Christus ons met iedere stap die we zetten begeleidt. We zijn nooit alleen onderweg als we echt voor Christus alleen kiezen. Hij is altijd aan onze zijde en staat met raad en daad voor ons klaar.

Daarbij heeft Hij een heel groot Geduld met ons en mogen we alles op ons eigen tempo doen. Met iedere stap die wij zetten komen we korter bij Christus en worden we steeds Lichter, hoe verder we ons ontwikkelen. Totdat we zo mogen zijn als Christus Genadig, Onvoorwaardelijk Liefdevol, Vredig en Geduldig, dan zijn we thuis.

Moeder Maria