Dagelijks in de ontspanning blijven is nu van groot belang, nu de spanning om jullie heen oploopt. Vraag aan Christus om hulp hierbij, want als jullie in de ontspanning zijn, kunnen jullie ook beter in de rust en stilte blijven waardoor jullie dan ook beter afgestemd kunnen blijven op Christus.

De onrust, spanning en angst zullen alleen maar toenemen. Blijf hier uit en laat je niet meeslepen. Het gaat nu in een rap tempo, iedere dag verandert alles weer. Hierdoor wordt de onzekerheid bij de mensen vergroot.

Wees daarom het voorbeeld voor je naasten in rust en ontspanning zodat zij ook rustiger kunnen worden.
Want de angst drijft de mensen tot wanhoop. god is druk bezig om zijn spel verder te spelen. Verbind je daarom stevig met Christus dan kan je rustig en kalm blijven wat er ook om je heen gebeurt.

Moeder Maria