Ook al is er om je heen angst, onrust, twijfel, verwarring en duisternis, als je verbonden bent met Christus ben je in Zijn Licht, Liefde, Vrede en Vreugde. Vul je daar dan ook maar geheel mee, zodat je het door kunt geven aan je naaste, zodat ook zij dit mogen voelen. Ze zullen zich gaan afvragen hoe het kan dat jij zo rustig en vreugdevol kunt blijven. Want je geeft dan een prachtig voorbeeld hoe het is om in Christus te zijn.

Daarbij Genadig, Onvoorwaardelijk Liefdevol, Vredig en Geduldig te zijn voor iedereen. Dan straalt Christus door jou heen naar alles en iedereen en kunnen zij daardoor ook aangeraakt worden in hun geestelijk hart, zodat ook zij kunnen ontwaken als ze dat willen. Christus wacht ook op hun en zal ze met wijd open armen ontvangen in Zijn grote Genadige Liefde.

Moeder Maria,