Door de omstandigheden in de wereld worden mensen gedwongen uit elkaar te gaan en afstand te houden. Ze kunnen steeds minder bij elkaar zijn, elkaar steunen en knuffelen, hierdoor worden ze eenzaam. Juist deze dingen hebben mensen nodig om gezond te blijven. De mensen hebben de genegenheid en aanraking van elkaar nodig.

Door je te verbinden met Christus, zal je je nooit eenzaam of verlaten voelen, want Hij is altijd aan je zijde als je dat wilt, Ook leer je dan dat je in de geest met iedereen verbonden bent en dat we allemaal Een zijn. Door samen met Christus de weg naar huis te lopen, leer je ook steeds meer om als Hem te zijn.

Dan ben je in rust en ontspannenheid en laat jij je niet meer gek maken door de toestanden in de wereld. Je leert dan de echte Waarheid kennen, want de wereld is gevuld met leugens. Christus is het echte Leven, de Liefde, Genade en de Waarheid. Want Hij is de enige weg naar huis.

Moeder Maria