Ook al is er onrust en angst om je heen, maak hier geen contact mee, maar ga met je aandacht naar Christus. Laat Christus toe in je hart en in je leven, want Hij is de Verlosser, de Messias, alleen bij Hem vindt je rust, stilte, Liefde Genade en vrede. We weten dat Christus nu snel wederkomt, daar mogen we ons op verheugen.

De Verlossing is er voor iedereen, want Christus maakt geen verschil. Zijn grote Genade en Liefde is er voor alles en iedereen, ook voor degene die van het pad afgegaan zijn. Net als god zijn velen vergeten wie Christus is en dat ze de Heilige Geest in hen hebben, die Christus is.

Als ze naar de innerlijke stem gaan luisteren, hun geweten, de Heilige Geest in hen, dan zullen ze de weg naar huis weer terug kunnen vinden. Vele worden nu al door Christus zachtjes wakker geschud om op te staan en mee naar huis te gaan.

Moeder Maria