Er zijn veel verschillende liefdes in een mensenleven. De liefde voor een auto, huis, tuin etc., de stoffelijke liefde. Dan is er de liefde voor je kinderen, ouders, familie en vrienden, etc.

Er is ook een ziele liefde, dat merken mensen als ze zich tot elkaar aangetrokken voelen als ziel, en dat daar de liefde stroomt. De echte grote Liefde is alleen bij Christus te vinden, want Zijn Liefde is onvoorwaardelijk. Hij geeft hier zeer gul van en hoeft er niets voor terug.

Dat is de Geestelijke Liefde en als wij als Christus worden, kunnen wij ook op deze manier liefhebben. Dan kan je alles en iedereen onvoorwaardelijk liefhebben en hoeft er ook voor jou niets tegenover te staan. We leren om de Christus in onszelf lief te hebben en de Christus in de ander lief te hebben.
Dan gebeuren er prachtige dingen, en kan de Eenheid ontstaan voor jou en iedereen om je heen.

Moeder Maria