Er wordt gezegd dat we in vrede en vrijheid leven na de 2e WO. Maar is dat wel zo? Zijn we echt vrij en in vrede? Dit kan alleen als je dat in jezelf ook bent, want jij bent de wereld. Alles wat in jou zit, wordt weerspiegeld aan de buitenkant.

Ben jij vredig en liefdevol, zal je dat om je heen ervaren. Heb jij nog strijd in je, kom je ook dat tegen om je heen. Dus, ga naar binnen zodat je contact kunt maken met de Heilige Geest in jou, die Christus is.

Hij zal je helpen om je ziel op te schonen zodat je alles los kunt laten wat je niet meer nodig hebt. Als jij je aan Christus hebt overgedragen, neemt Hij al je zorgen, verdriet en pijn van je af en zal Hij met iedere stap die je zet aan jouw zijde zijn. Daardoor ben je in het Licht van Christus altijd veilig en geborgen. Dan kan je de weg naar de echte Waarheid, Vrede en Vrijheid lopen.

Moeder Maria