Als je de weg naar Christus loopt is het handig om af en toe eens eerlijk in de spiegel van jezelf te kijken. Ben je echt serieus of alleen als het uitkomt? Durf je je eigen tekortkomingen in te zien, die een ander je laat zien? Want zij zijn de spiegel voor jou. En ben je bereid om hier wat aan te doen wat je daar ziet?

Want de weg naar Christus loop je serieus en vol geloof en vertrouwen in Christus. Als je de weg serieus wilt lopen, zal jij je er 100% voor mogen inzetten en staat Christus voor 100% bij jou op de eerste plaats in jou hart. Je bent dan bereid het pad te lopen naar Genade, Onvoorwaardelijke Liefde, Vrede, Geduld, Licht, Vreugde en Eenheid. Christus ondersteunt jou dan in alles en draagt je door moeilijke stukken heen, zodat het je kan lukken om eens zoals Christus te zijn.

Moeder Maria