De mens is in eerste instantie Christus, hier omheen heeft god sluiers heen gehangen, zodat we niet meer wisten dat er een Geest was, Christus. Doordat hij zelf Christus ontkend heeft, is hij gevallen in zijn eigen scheppingsverhaal. Hij wilde een betere geest creëren als Christus die zijn vader is.

Nu wij allen wakker worden, weten we weer dat Christus er is en altijd is geweest in ons, Hierdoor valt de sluier die god voor ons gehangen heeft weg. We gaan weer de echte Waarheid ontdekken en beseffen dat Christus in ons en al het leven aanwezig is.

Dat Hij de enige weg naar huis is, door de weg naar huis te lopen ontwikkelen wij ons in de Geest. Om uiteindelijk als Christus te worden in woorden, daden en zijn en Zijn Levende Woord te verspreiden. Ook weten we dat Christus nu snel zal weder komen en alles en iedereen in Genade verlost zal worden.

Moeder Maria