Wonderen gebeuren iedere dag, als je het maar gelooft en vertrouwt dat het mogelijk is. We zijn allen niet meer gewend om alert te zijn op de subtiele dingen omdat we te druk bezig zijn in de wereld. Dat betekent niet dat ze er niet zijn.

Zeker als je met Christus verbonden bent kunnen dingen ineens in het positieve veranderen, doordat je aan je zelf wilt werken en met Licht bezig wilt zijn. Als je Christus ergens hulp voor vraagt, ontvang je die hulp ook, alleen niet zoals jij dat wil, of op de tijd dat jij dat wil.

Want Christus weet precies wat jouw ziel nodig heeft en wanneer. Daarom is het goed om alert te zijn en om op aanwijzingen te letten door b.v. iets wat iemand je zegt, of dat je ergens iets leest, of je een liedje hoort. Dit alles om je bewuster te maken en inzicht te geven in jouw situatie. Je wordt altijd door Christus geholpen als je dat vraagt, daar mag je op vertrouwen.

Moeder Maria