De teugels worden steeds strakker aangetrokken in de wereld en de mensheid krijgt daardoor steeds minder vrijheid. Grote leugens worden verkondigd waardoor mensen in angst en verwarring komen, wat ook de bedoeling is van god, zodat de a.c verwelkomd kan worden.

Toch is dit voor jullie wetende een grote illusie, alleen de onwetende geloven alle leugens die zo vaak herhaald worden. Maar jullie geliefden zijn wakker en weten de Waarheid en waar die Waarheid te vinden is. Wees daarom het voorbeeld voor al die onwetende mensen, blijf in rust en ontspanning sterk verbonden met Christus.

Laat in woorden, daden en zijn zien hoe het is om zoals Christus ta zijn, dan wijzen jullie al de onwetende mensen de weg naar huis. Want zij zullen zich afvragen waarom jullie een andere weg lopen als hun, dan zullen ze jullie vragen hoe dat kan. Vertel ze dan alleen de Zuivere Waarheid die Christus Is.

Moeder Maria