In deze kersttijd zoeken mensen weer naar gezelligheid, samen zijn, harmonie, vrede en Licht. Juist in deze eindtijd is het nog belangrijker weer te weten waarom kerst gevierd wordt. Dat het kindje Jezus geboren werd voor de zonden van de hele wereld en weer Licht op aarde kwam brengen, Hij de Koning, Messias, Verlosser van al het leven.

Dit om de grote duisternis op aarde te komen Verlichten en god en zijn schepselen de weg naar huis voor te doen in woorden, daden en zijn zodat iedereen ook de weg naar huis terug kan vinden. Het is fijn als de mensheid zich dit weer beseft waarom Jezus op aarde is gekomen.

Er is nu zoveel poespas omheen gebouwd dat vele dat belangrijker vinden, waardoor het Ware verhaal op de achtergrond verdwijnt. Jullie geliefden weten de weg naar huis die Jezus heeft voorgedaan en weer als Christus is geworden. Wij weten dat Christus in deze tijd gaat wederkomen In iedereen en we verheugen ons op Zijn komst, wat grote Vreugde, Licht en Verlossing zal brengen.

Dan zijn in een seconde god, zijn schepping en alle schepselen verlost uit de duisternis en lijden en mogen zijn in het grote Genade Licht van Christus waar alleen maar grote Genade, Liefde, Vrede, Vreugde en Eenheid is.

Moeder Maria