De dagen en zelfs weken gaan razend snel en iedere dag verandert er heel veel. Iets vooruit plannen is in deze tijd bijna niet mogelijk omdat alles zo onzeker lijkt. De toekomst is ook voor velen onzeker, banen staan op de tocht, ook voor jongeren valt er niet veel te plannen in de toekomst. Als god blijft doorspelen zal dat alleen maar toenemen.

Sommigen denken dat het allemaal weer in orde komt na de inentingen en beseffen niet dat er veel meer aan de gang is. Maar ze zullen bedrogen uitkomen, de wereld gaat ten onder met alles erop en eraan.

Alleen als je met 2 benen op de Ark van Christus staat en Hem 100 % Gelooft en Vertrouwt en je een Wijze en Gehoorzame bruid van Christus bent, zal dat alles je niet raken. Dan ben je in de veilige haven bij Christus evenals al je geliefden. Dus wees wijs in de keuze die je wilt maken, de tijd loopt ten einde. Wordt allen wakker en sta op.

Moeder Maria