Weet jij al waar je staat in je geestelijke ontwikkeling? Wat en wie geloof en vertrouw je nu?
Wat is voor jou de Waarheid? Allemaal vragen die we in ons zelf mogen stellen om erachter te komen waar je in waarheid staat. Het is zeker nu in deze tijd belangrijk waar je voor wilt kiezen.

Iedereen in de Lichtfamilie is zeer goed geïnformeerd hoe alles in elkaar zit en wat er gaat komen. We zijn allemaal gewaarschuwd en voorbereid. Daarom is het belangrijk om in je zelf te vragen voor welke waarheid je wilt gaan staan en welke keuze ga je maken als het er echt op aan komt? Kies je voor de Zuivere Waarheid die alleen Christus is?

Of laat jij je verleiden door alle pracht en praal, de wereld om je heen? Wees verstandig en ga met twee benen op de Ark van Christus staan, wees VVV, EBOS C en VVZ, dan straal je samen met Christus het grote Genade Licht uit om alle zielen, inclusief god te verlossen.

Moeder Maria