In het nu zijn, in het 0 punt is om het verleden en de toekomst geheel los te laten. Want alleen in het 0 punt, waar je bij Christus bent, is de zuivere Waarheid. De rest is illusie, leugens, bedrog en misleiding. In het begin zal het een beetje oefenen zijn om steeds in het 0 punt te zijn en te blijven, maar het is net als het oefenen van een spier, die wordt dan ook steeds sterker.

Je bent dan in rust, ontspannenheid, en stilte op ieder moment met Christus verbonden en kunt Zijn zachte stem horen, die je door je leven heen leidt. Dan ben je in Zijn Licht en in Zijn handen geborgen en kan er geen enkel duister je bereiken. Door dat te doen, sta je stevig in het Licht en kan je stralen met Christus naar alles en iedereen om je heen zodat ook hun kunnen ontwaken en jullie samen naar huis kunnen gaan.

Moeder Maria