Iedereen loopt zijn of haar pad hier op aarde, bewust of onbewust, om ervaringen op te doen, maar ook zeker om de weg naar huis weer terug te vinden na vele levens op aarde geweest te zijn. Vaak na een lange zoektocht komen ze bij iemand die hun een beetje wegwijs maakt en ze een bepaalde richting opstuurt.

Zelf hebben ze al gemerkt dat ze met al die zoektochten geen stukje verder zijn gekomen. Ze hebben dan in de lemniscaat, de acht rond gelopen. Als mensen de juiste mensen tegen komen, die ze kunnen helpen, komen ze dat te weten en dat de enige uitweg het midden van de acht is, het 0 punt waar Christus is, de stilte.

Ze leren dat ze in het PPP, persoonlijk, programma, patroon lopen zoals god hun geprogrammeerd heeft om zijn spel te kunnen spelen. De enige uitweg hieruit, uit de schepping van god is Christus. Want Hij is de Weg, de Waarheid en het Ware leven.

Moeder Maria